Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2009 11:14 - ManagerTeams.com - онлайн футболен мениджър
Автор: managerteams Категория: Хоби   
Прочетен: 1428 Коментари: 0 Гласове:
1



ManagerTeams е онлайн футболен мениджър, който дава възможност на хиляди потребители да се включат в уникален интерактивен мениджърски свят.

Играта Ви предлага най-добрия тактически футболен симулатор в мрежата. Противниците ви са футболни отбори, контролирани от истински мениджъри като Вас.

Като мениджър Вие поемате новосъздаден футболен клуб, планирайте най-доброто, създавате схема и тактика, променяте и обновявате играчите си с трансфери и чрез инвестиции в детско-юношеската школа. Определяте специфична за всеки играч тренировка и увеличавате своя стадион, докато се изкачвате нагоре през дивизиите.

Играта ви дава възможност да предизвикате ваши приятели на приятелска среща или в различни приятелски купи и турнири.

Освен това по всяко време можете да влезнете и да проверите какво се е случило от вчера досега и какви нови интересни задачи може да Ви предложи следващият ден или седмица в играта. ManagerTeams е създаден така, че да се играе без големи усилия. Така например за мениджъра с ограничено свободно време е лесно да следи какво се случва всяка седмица и не е задължително да бъде онлайн в точно определено време. Вие имате възможност да си наредите състави по подразбиране или тактиките за всеки мач предварително.

Участието в играта е максимално лесно. Използвате интернет браузъра си, за да влезете и да получите достъп до цялата информация, от която имате нужда, и да давате нареждания за Вашия клуб.

Готови ли сте? Не се колебайте - тази игра е за Вас. Само тук и само сега! И нека най-добрият победи!

И накрая най-важното - не забравяйте, че всичко това е напълно безплатно!



Тагове:   игра,   футбол,   отбор,   manager,   онлайн,   мениджър,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: managerteams
Категория: Хоби
Прочетен: 56341
Постинги: 17
Коментари: 1
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930